Red Velvet

RM23.00

Acik Lana

3 in stock

Compare
SKU: 9789670874241 Categories: , Tag:

Description

Bagi Helena, cinta tak kenal siapa. Jadi bila hati terpaut kepada suami orang, peduli apa dengan umpat keji manusia keliling pinggang? Yang penting dia bahagia, hanyut dalam cinta, dan dia tekad memilih Fareeq sebagai suami!

Tapi Fareeq tak berpegang pada janji, dan Helena kecewa setengah mati. Dan kala itu pertemuan dengan Izzat yang sinis, ego, berlagak tak bertempat menambahkan kekusutan di kepala. Baker ‘bajet’ hot di bakeri cabuk itu memang suka can gaduh! Lagi teruk apabila keadaan memaksa Helena bekerja di bakeri itu bersama Izzat.

“So? Kalau tak nak gemuk, kenapa kau sibuk nak tidur baring, makan minum dekat rumah ibu aku?Pergilah tidur tepi jalan, confirm kau boleh kurus, kan?”- Izzat

Daripada perasaan benCI, meluat dan menyampah, tiba-tiba hati mereka saling bertaut. Dan ketika indah menyulam cinta, rahsia Helena terbongkar. Macam mana bila lelaki yang anti homewrecker, berdepan dengan homewrecker itu sendiri?

“Aku tak boleh pandang muka kau lagi, aku benci! Sebab perangai kau memang tak ada beza Iangsung dengan perangai perempuan keparat yang dah¬†lukakan haati ibu aku!”-Izzat

Sekali lagi Helena patah hati. Dia betul-betul cintakan Izzat, tapi kemaafan lelaki itu terlalu mahal harganya. Mampukah cinta si baker dan ex-homewrecker bersatu semula?

Additional information

Weight 0.38 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Red Velvet”

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

You may also like…